Den grønne væg

Blog Image

Nu vi er ved indretning: En større ombygning efterlod en særdeles kedelig, fem meter lang væg i den ene af husets gange. Jeg gloede på miseren og tænkte, så det knagede. – Hvad gør man? Forfattergerningen er ikke just vellønnet, så i min branche farer man ikke ud og køber fem meter kunst.

I samråd med maleren lavede vi en stor, grøn firkant, som jeg siden har haft meget sjov af at dekorere. Der er alle de familiebilleder, vi ellers ikke ville have haft stående fremme. Der er gengivelser af mine yndlingskunstneres værker. Der er egne fotos af elskede steder, landskaber og blomster, og nederst en gruppe med små dyr, grise, kyllinger, lam, lige i barnebarnets næsehøjde. Det hele printet på almindeligt kopipapir og sat op med tapetklister. – Og der er stadig plads til flere børnebørn …

I den anden gang anbragte vi nerien, som i denne tid fylder hele arealet med sin søde, sydlandske duft.

Blog Image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *