København

Blog Image

I København har de givet Absalon hue på.

I København kommer man forbi Rundetårn, når man går tur.

I København tager det dobbelt så lang tid at komme fra Nørreport til Bagsværd med en gammel, gul skrammelbus, end det tager at flyve fra Aalborg til Kastrup.

I København løber man ustandseligt ind i folk, man kender fra fjernsynet, og de ser meget mindre og skuffende ubetydelige ud uden for skærmen.

I Københavns Zoo har de bygget et nyt hus til elefanterne for ca. en milliard, mens der går hjemløse og tiggere rundt i gaderne. Det så man aldrig for 30 år siden. Dengang boede menneskene i huse, og elefanterne var bare i bur.

I Københavns Tivoli har de fjernet tryllestemningen til fordel for larmende (penge-)maskiner, hvor man kan blive centrifugeret både den ene og den anden vej. Og også op og ned, hvis man betaler ekstra.

I København kan man møde en kultiveret familie fra Palermo på en legeplads og få sig en god snak om normannere og det sicilianske dukketeater.

I København får man et møgfald af en ung mand af pakistansk herkomst, som mener, at danske, unge piger går klædt som ludere.

I København GÅR nogle danske, ganske unge piger ganske rigtigt klædt som ludere, opdager vi bagefter.

I København kan man slentre langs søerne eller på Christianshavn.

I København har alting noget med Danmarkshistorien at gøre, og man går og ønsker, at man havde hørt bedre efter i timerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *