Køkkenstigen

Blog ImageFig. 1.

Med mine kun godt 160 cm har jeg brug for noget at stå på for at nå de øverste hylder i køkkenet. Så jeg troede, at jeg var snedig, når jeg til det formål anskaffede mig en køkkenstige (Fig. 1) i det nærliggende Kvickly X. Men jeg havde forregnet mig, opdagede jeg, da vi pakkede den ud og fik øje på en advarselsmærkat, af hvilken det (Fig. 2) fremgår, at

1. Stigen må ikke bruges til at stå på.

2. Man må heller ikke sidde på stigen.

3. Det er også forbudt at kravle på den, hvis der opholder sig andre personer i rummet.

4. Den må faktisk slet ikke klappes ud!

Blog Image

Fig. 2.

Skal jeg levere den tilbage eller blot beholde den som skulptur?

Her tænker du på “Køkkenstigen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *