Pøbelvælde

Når smålige fæ kan sidde bag computerens skærm og udspy menings- og indholdsløs galde over hårdtarbejdende og begavede mennesker i offentlige hverv, så har pøbelvældet taget over!

Vi så det senest med bundløst idiotiske kommentarer på Facebook, da den dygtige, unge skatteminister, Thor Möger Pedersen, blev afløst af Holger K. Nielsen.

Nogle mennesker, der ikke selv har udrettet noget som helst, og som derfor måske føler sig truet af en nydelig og kompetent ung mand, hældte lige en spand ufortjent lort ud over ham på falderebet.

Andre gange får kvinder på topposter en to-tre bemærkninger med på vejen om deres tøjvalg, familieliv eller kroppe. Hvis man da ikke uretmæssigt kulegraver deres fuldkommen pletfrie skattepapirer og lækker et fejlagtigt skøn til frokostaviserne.

Fulde af stavefejl, dumhed og ondskab stiger giftighederne som ækle gasser op fra sumpen af uuddannede og uvidende på bunden af det her samfund.

Er det uddannelsessystemet og demokratiets fallit, at vi ikke længere formår at behandle hinanden med respekt, uanset om vi er enige eller ej?

Hvis folk er kretinere, og derudover generer pæne mennesker, kan man så tage netforbindelsen fra dem? Eller er det i modstrid med ytringsfriheden, at hr. Poul Lemmedasker Klam ikke kan svine sine flittige, veluddannede og velmenende medmennesker til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *