Overkommunikation

Man kan snart ikke købe en bønne, uden at almindelige firmaer beder én om at bedømme alt muligt i forbindelse med banale transaktioner.

I uger efter får man opfordringer til at vurdere, og påmindelsesmails eller sms’er, hvis man ikke reagerer. Det er en pest!

I virkeligheden er de ikke interesserede i mig. Det er robotter, der står bag udsendelsen, og de samler blot dokumentation i store mængder, så de kan reagere på tendenser, hvis de skønner, at der er behov.

Og de spilder deres kunders tid!

En lille pakke leveret af DAO resulterede i fire – fem mails og sms’er sluttende med denne:

’Hej Lone.

Vi var forbi med en pakke til dig i går.

Håber vi gjorde det godt og at du evt. vil give os karakter på Trustpilot: http://dk.trustpilot.com/evaluate/dao.as?a=00057126960499890630&b=bWFpbEBsb25IYW5kcnVwLmRr&c=Lone+Andrup&e=ccd6d22eeb42439cf373de7187304930e5792f9

Vi glæder os til at komme forbi igen … smiley

Hilsen

DAO 365’

Absurd, ikke? – Er vi pludselig blevet kælne slyngveninder, der ‘glæder os til at komme forbi igen’, fordi et pakkefirma skal levere en pakke? Har de leveret pakken eller ej? Det må være succeskriteriet. Spar mig for føleriet!

Det er flere år siden, jeg holdt op med at ’evaluere’ firmaer. Hvis der er noget galt med deres service, skal de nok høre fra mig. Hvis alt er OK, bruger jeg dem igen. Sådan er det. – Der er ingen grund til at spilde hinandens tid yderligere.

Hvis jeg køber en leverpostej i Brugsen, evaluerer jeg heller ikke. Det giver jo sig selv.

Evaluering af alt muligt er en sygdom, der har bredt sig uhæmmet, og det er på tide at stoppe.

Til gengæld oplever jeg hyppigt, at hvis jeg klager over produkter eller service, der IKKE fungerer, så får jeg besynderlige ikke-svar fra unge mailbestyrere, Emil, Simon, Bettina eller Frederikke, der, ligesom DAO’s sms-forfatter heller ikke kan læse eller skrive dansk, og som fylder deres kommunikation til forbrugerne med smileys og bliver tøsefornærmede, hvis jeg skriver tilbage, at de:

1. Ikke har løst mit problem og 2. Deres produkt stadig ikke er tilfredsstillende.

Så de VIL ikke have feedback. De vil blot engagere et par skolelever til at sidde og slå skuffede kunders berettigede klagemails tilbage, og så i øvrigt tigge om uærlige smileys …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *