Tykke kvinder

får hadske bemærkninger både på nettet og af tilfældige, forbipasserende mænd i det offentlige rum, skriver Politiken i flere artikler i disse dage.

Det forekommer uforklarligt ondt og psykopatisk. Hvorfor skulle nogle mænd føle sig kaldet til at hade og overfuse kvinder, de ikke kender, pga. deres udseende?

Det gør de, fordi kvinderne ikke umiddelbart appellerer til disse mænd. Kvinderne er ikke seksuelt attraktive for dem, og det kan disse mænd ikke bare lade passere endsige respektere. Tykke kvinder har, i nogle mænds øjne, selvforskyldt forspildt deres mulighed for at blive bedækket, på samme måde som grimme kvinder, selvsikre kvinder og vrede kvinder – aktuelt overfuses pigen, Greta Thunberg, af ældre mænd efter en indtrængende og vred tale i FN om klimaet! Hun burde være lillepiget, sød, smilende og se beundrende på voksne mænd, ikke være vred og skælde ud, for så bliver hun uattraktiv.

De nævnte kvinder står ikke umiddelbart til rådighed for mandens lyster, som alle kvinder i princippet burde gøre – fra denne forestilling stammer voldtægt og andre, uønskede seksuelle tilnærmelser via medier eller IRL. Det ærgrer nogle mænd, at muligheden for sex og forplantning forspildes, og så kan de blive til tider voldsomt og uforståeligt aggressive.  Personligt fornærmede og vrede på den narcissistiske måde.

Vi lever stadig i mændenes verden. Deres interesser, privilegier og lyster definerer alt. Pornografi, sport, teknologi, kunst, samfundsindretning, aflønning, status, netværk, tænkning. Mandens verden lærer ham, at kvinder er objekter. Kvinder skal i princippet stå til rådighed for manden. Alle kvinder. Altid. Som søde, venlige, smilende, støttende, seksuelt appellerende og tilgængelige. Hvis de af en eller anden grund ikke er tilgængelige, og ikke har en god undskyldning, som fx sygdom, alder, graviditet eller moderskab, så han med sindsro kan ignorere dem, eller hvis de åbenlyst tilhører en mere dominerende han og står under hans beskyttelse, opfatter nogle mænd en ung kvindes psykiske og fysiske utilgængelighed som en fornærmelse mod hans lyster og hendes bestemmelse til at opfylde dem. – Overvægt er en glimrende måde at beskytte sig mod fysiske overgreb fra mænd på. – Men åbenbart ikke mod psykisk hadske angreb fra mænd i det offentlige rum!

Nogle kvinder, som fx Susse Wold, der for nylig var fremme med et forsvar for mænds ret til at klaske fremmede kvinder i rumpen, er så mærket af den herskende, mandlige kulturtradition, som de jo er vokset op i og har måttet lære at begå sig i, at de bliver blinde for de overgreb, der sker alle vegne omkring dem.  Disse ældre kvindelige forsvarere af mænds historiske ret til at eje alle kvinder – ’Grab them by the pussy’, som Trump så elegant formulerede det – kan vi blot ignorere. De uddør i løbet af ganske få år.

De psykisk og fysisk voldelige mænd kommer vi dog nok til at hænge på for evigt.

Artikler fra Politiken:

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art7392857/Tykke-mennesker-svines-til-p%C3%A5-nettet-og-p%C3%A5-gaden

https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art7392178/Det-er-ikke-i-orden-at-sl%C3%A5-andre-i-r%C3%B8ven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *