Krig i vor tid 2

Folk, der tramper ind i andre folks lande med mere end 100.000 soldater og kilo­meterlange rækker af tanks, og fra missilbaser, militærfly og krigsskibe umotiveret søn­derbomber mennesker og byer fra alle sider, ødelægger huse, hospitaler, indu­stri og infrastruktur, forhindrer beboerne i at flygte, vold­tager deres børn og unge og torturerer og myrder mænd og tilfældige forbipasserende, børn, unge, kvinder og gamle, sådanne folk kan IKKE undskylde sig med, at det var ofrenes egen skyld! – INGEN har fortjent sådan en behandling, uanset hvad de end måtte have gjort sig skyldige i … ud over at være placeret ud til havet og oven på store naturressourcer.

Hvis man trækker sig ud af alle de lande, der ikke er ens egne, rydder pænt op efter sig og siger undskyld mange gange, SÅ kan vi måske snakke om det, der evt. plager det angribende land … NATO-udvidelser o.l., som der mig bekendt ikke har været aktuelle planer om.

Men det er der så nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *